zelek1 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam mam dziwny problem na komputerze a więc do rzeczy od niedawna bo wczoraj zauważyłem że komputer działa strasznie wolno. Posiadam Windows 7 a mój komputer do najwolniejszych nie należy na pewno. No i sprawdziłem co tyle zjada Zasobów Procesora bo o to w tym chodzi a zużywa sporo bo zawsze 100%. Głowiłem się i wymyślić nie mogłem ostatecznie pobrałem i odpaliłem program ComboFix. Hura pomogła i komputer znowu normalnie funkcjonował ale tylko do ponownego jego uruchomienia. Nie mam pomysłów co z tym zrobić więc bardzo proszę o jakieś rady a i załączam informacje od Combofix po przeskanowaniu. Z Forum korzystam pierwszy raz jak co to piszcie jeśli jakiś informacji wam brakuje. ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Na temat używania ComboFix: KLIK. Proszę zacząć od zasad działu, które wyszczególniają jakie logi są tu obowiązkowe: KLIK. Raport z ComboFix już zostaw, by było wiadome co robiło narzędzie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi