wertjacek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam mam problem z instalacją office (wersje 2010 2013 sprawdzane) Instalator lakoniczny komunikat wysyła w postaci Napotkano błąd podczas instalowania produktu microdsoft office w zdarzeniach systemowych natomiast informuje o Usługa VSS jest zamykana z powodu przekroczenia limitu czasu bezczynności. to pierwszy z zapisów po komunikacie nr 1. Jak moge sprawdzić co powoduje błąd instalacji i jak temu zaradzić? docelowo ma być zainstalowany MS Office 2010 win 7 32bit fixy czyszczące pozostałości po wcześniejszych wersjach ze strony MS nie pomogły. Edit [sOLVED] okazalo sie że na MS windows 7 pro usługa IIS jest defaultowo wyłaczona,po uruchomieniu jej Office wgrał się bezproblemowo.Znow wujek google nie zawiódł,najciekawsze jest to że na 64bit na PC nie mam tego uruchomionego i nie mam problemów z instalacja Offica,a na laptopie z 32bit juz tak.Microsoft robi wszystko by podtrzymać niepochlebne opinie o tym sysie Pozdro Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi