Azeroth Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam, Od dłuższego czasu mam problem z dyskiem. Menedżer zadań pokazuje, że jest on używany w 100%. Wcześniej jakoś się tym nie przejmowałem, ale ostatnio komputer zaczął zwalniać (szczególnie zaraz po uruchomieniu systemu). Próbowałem różnych rozwiązań z internetu, ale nie pomogły. System: Windows 8.1 x64 Nie wiem co jeszcze mogę podać, więc proszę o jakieś podpowiedzi. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie wiem co jeszcze mogę podać, więc proszę o jakieś podpowiedzi. Wstaw logi z FRST Odnośnik do komentarza
Azeroth Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wyłączyłem usługi BITS oraz Windows Search. Po restarcie użycie dysku jest równe: 0%. Nie wiem, czy to była wina tych usług, czy to chwilowo się naprawiło. Robić logi mimo iż użycie dysku jest normalne, czy tylko jak będzie 100%? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Włacz usługę BITS > restart. Prawdopodobnie Windows Search powodował problemy. Logi mozesz dać profilaktycznie. Odnośnik do komentarza
Azeroth Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Log'ów nie mogę zrobić. Po naciśnięciu "Scan" program crash'uje z wiadomością: Line 14341 (File "...\FRST64.exe"): Error: Variable used without being declared. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Możesz spróbować zrobić logi w awaryjnym. Odnośnik do komentarza
Azeroth Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ten sam błąd. Coś chyba źle w kodzie pliku jest. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi