ciapus4 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam, po zgonie dysku postawiłem nowy system, tylko nie wiem jakimś sposobem, utwożyła mi sie dwie partycje oprócz systemowej, a miało być system i dodatkowa, czyli jedna 200 GB, druga 800 GB, i teraz pytanie jak w temacie, program Easeus partition master, nie chce tego zrobić, proszę o poradę. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Upewnij się, że na E: nic nie ma. PPM na E: - usuń partycję. PPM na C: - rozszerz partycję i przeciągasz myszką w lewo do oporu. Odnośnik do komentarza
ciapus4 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie chce się scalić po uruchomieniu win7, wyskakuje error i [Filtr wulgaryzmów], a swoją drogą z kąd ta partycja 101 Mega. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 spróbuj to zrobić za pomocą Gparted http://www.tipy.pl/artykul_7907,jak-zwiekszyc-partycje-systemowa.html Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi