eMKSOZORDEq Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam, ściągnąłem sobie dziś najnowszego Hitmana lecz przy uruchamianiu wyskakuje błąd:"Nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll" Co z tym zrobić proszę o pomoc.Link do tych zrzutów pamięci itp.http://www57.zippyshare.com/v/41268846/file.html Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Nie mam dobrych wieści. Wygląda na to, że gra jest na sztywno zlinkowana z bibliotekami z DX10+, co wyklucza jej uruchamianie w Windows XP. Widzę, że próbowałeś rozwiązać problem wrzucając dxgi.dll z Visty do c:\windows\system32, ale nie tędy droga - spokojnie możesz ten plik stamtąd zabrać, przez niego możesz mieć tylko niepotrzebne problemy. Widzę, że build jest z listopada 2012 - wygląda więc na to, że gra już od dawna nie ma wsparcia dla XP. Zaglądam na stronę z listą gier wymagających DX11 [KLIK] i wszystko jasne. m.g. Odnośnik do komentarza
eMKSOZORDEq Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Lecz znalazłem taką łatkę jakby na XP, która ponoć umożliwia używanie bibliotek DX10 pod gry itp. i niby na komputerze znajduje DX10 więc tak czy siak nie da rady ? Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie znam takiego sposobu, poza tym IMO nie ma to większego sensu. Zdecydowanie lepszym pomysłem jest instalacja gry na nowszym systemie. m.g. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi