stanior94 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam mam taki problem z filmikami na Youtube czy gdzie tam indziej , gdy włączam filmik uzycie procesora bardzo wzrasta , może poradzicie co mogę zrobić oto screen moich procesów przy włączonym filmiku Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Popatrz na proces firefoxa Twojej przeglądarki. Kosi Ci strasznie dużo pamięci oraz zasobów procka. Spróbuj odpalić filmiki na innej przeglądarce np. Opera, Safarii, Internet Explorer. Zobacz czy będzie cięło jak na lisku. Odnośnik do komentarza
stanior94 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 na wszystkich przeglądarkch jest to samo Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 1. A ile tych przeglądarek masz? 2. Komputer to Atari, czy coś nowszego - jeżeli to nie jest ściśle tajne? 3. Jakieś dane na temat systemu oraz programów zabezpieczających - włącznie z tym ile ich jest. Odnośnik do komentarza
stanior94 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 1. ogólnie to korzystam z Firefoxu , tamte przeglądarki tyko na chwile zainstalowane żeby sprawdzić 2. Płyta główna Asus 5pwd2 , Procek 3,01 GHZ , Ram 1 GB , Grafika GF Gt 220 1GB - nic wielkiego ale zawsze wszystko chodziło 3. System Windows XP Pro Speed 2 SP3 a programy zabezpieczające to nie korzystam , czasem przeskanuje programem MBAM Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zacznij od założenia tematu w dziale pomocy doraźnej (przeczytaj wymagania). Z widocznych informacji pewne rzeczy mi się nie podobają - ale to nie muszą być problemy związane z infekcją. To mogą być tylko problemy dodatkowe. EDYTA Tylko nie stosuj samodzielnie Combofixa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi