Szkudny1368 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam. Nie wiem czy w dobrym dziale napisałem, jeżeli nie to proszę modka o przeniesienie. Dzisiaj się doczekałem w końcu Far Cry 4 ucieszony, że sobie pogram a tu klapa. Przy uruchomianiu gry pojawia się błąd http://scr.hu/1viz/ksbqn Nie wiem co już z tym zrobić, zaktualizowałem sterowniki do karty graficznej sciągnełem udpate fary cry i nic nie pomogło;/ Czytałem podobny temat, lecz widzę, że u każdego sytuacja wymaga innej pomocy Proszę o pomoc Dziękuje Odnośnik do komentarza
Glowa Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Miałem tak z oryginalnym Watch Dogs. Spróbuj tego: Odnośnik do komentarza
Szkudny1368 Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Filmik nie działa Odnośnik do komentarza
Glowa Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Wyślę Ci jakiś inny na PW Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi