kacprzak Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam, bardzo proszę o pomoc bo już nie mam pomysłów. Gdy chce uruchomić fifę wyskakuję mi taki oto błąd: http://www39.zippyshare.com/v/20934249/file.html Próbowałem reinstalla net fra, microsoft red, reinstall ster graficznych i dalej echo !! Proszę o pomoc, i nie wiem czy to ma coś do tego ale, teraz robiłem format jak zawsze ściągnąłem google chrome i zmieniła mi się czcionka w przeglądarce. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam na forum, nie znam tej aplikacji, ale może zrzut pamięci procdumpem coś pomoże. Spróbuj: Uruchomienie procdump w trybie oczekiwania: 1. Pobierz procdump [KLIK] 2. Utwórz na dysku katalog c:\dumps i wypakuj procdump.exe do tego katalogu. 3. Uruchom wiersz poleceń (Start-> w polu 'wyszukaj programy i pliki' wpisz cmd.exe) 4. Zmień katalog bieżący na c:\dumps cd c:\dumps 5. Uruchom procdump w trybie oczekiwania na fifaconfig procdump.exe -e -ma -w "fifaconfig.exe" 6. Dopiero w tym momencie spróbuj uruchomić fifę i poczekaj, aż pojawi się komunikat błędu. Plik zrzutu (.dmp) spakuj, wrzuć na dropbox, lub onedrive i w odpowiedzi daj link. m.g. Odnośnik do komentarza
kacprzak Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Czekaj czekaj po mału hehe Prościej trochę, procdump już ma, teraz mam utworzyć folder na dysku c dumps tak ?? potem wpisać to wiem ale pukntu 4 już nie rozumiem Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jak już masz na dysku C katalog dumps, a w nim procdump.exe, to uruchamiasz 'czarne okno' (cmd.exe) i wpisujesz w nim to, co masz w punkcie 4, wciskasz enter, a następnie to, co w punkcie 5. m. Odnośnik do komentarza
kacprzak Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mam: http://www27.zippyshare.com/v/77823274/file.html Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 To teraz poproszę plik c:\dumps\fifaconfig.exe_141120_222602.dmp -> spakuj go i wrzuć gdzieś, a tu daj link. m. Odnośnik do komentarza
kacprzak Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ok, wrzucam W tobie nadzieja bo widziałem żę już takie problemy rozwiązywałeś . http://www31.zippyshare.com/v/8608883/file.html Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Wygląda na to, że masz uszkodzony, lub brakujący font Arial. Kliknij start i w polu 'wyszukaj programy i pliki' wpisz: c:\windows\fonts\Arial.ttf po czym wciśnij enter. Jeśli pojawi się komunikat z prośbą o zainstalowanie, zgódź się i zainstaluj czcionkę. Uruchom fifę i daj znać czy wszystko ok. m. Odnośnik do komentarza
kacprzak Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Powiem ci coś, jesteś niesamowity .! Dziękuję bardzo i pozdrawiam fachowca !! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi