Ar2rek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam po długiej przerwie. Niestety nie udało mi się samodzielnie rozwiązać błahego problemu ze sterownikami drukarki HP PSC 1210 All-in-one pod Windows XP. Po kliknięciu na zakończ pojawia się dymek, że znaleziono nowe urządzenie i tak w koło. W systemie sprzęt wygląda następująco: Robiłem standardowe czynności, czyli: - reinstalacja oprogramowania ze sterowników pobranych od producenta, - usuwanie sterowników z serwera wydruku, - pomiędzy reinstalacjami czyszczenie rejestru. Jest cały czas opcja reinstalacji systemu, ale wstyd trochę aby z powodu takiego problemu uciekać się do takich kroków Pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwością na pomysły. Artur Dodam jeszcze jeszcze jeden zrzut który pojawia się po odłączeniu drukarki i zamknięciu okienka o nieudanej instalacji sprzętu: Oczywiście okno znika bez efektów. Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Miałem kiedyś przeboje z zainstalowaniem driverów do drukarki hp (nie pamiętam tylko, jaki to był model; chodziło o bezprzewodową komunikację z ruterem) a powodował je... program antywirusowy. Spróbuj może odinstalować antywira, zainstalować sterownik i ponownie odpalić antywira. A nuż widelec zadziała A ikspeka to se wymień na siódemkę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi