picasso Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Wszystkim użytkownikom Luuk i ja serdecznie życzymy wspaniałej zabawy (nie broić ) i wejścia w Nowy Rok, który spełni Wasze oczekiwania i marzenia. Widzimy się ponownie w 2011 Odnośnik do komentarza
Ukash Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Żeby w nowym 2011 wszystko się układało po Waszej myśli i żeby nie było takich problemów z kompami ,z którymi ktoś na fixitpc.pl nie umiałby sobie poradzić .Miłej zabawy Odnośnik do komentarza
Markiz Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Przede wszystkim Tobie Picasso życzę aby i w Nowym Roku nie brakło Ci zapału i chęci do wyjaśniania nam - "maluczkim" zawiłych problemów z hardwarem jak i softwarem A oprócz tego i Tobie i wszystkim Forumowiczom szampańskiej zabawy oraz spełnienia wszystkich marzeń i jak najszybszych i nie psujących się komputerów! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 To ja też dołączę się do życzeń noworocznych. I dla Luuka jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Życzę adminom tego forum sukcesów, przyśpieszenia licznika oraz popularyzacji forum. A użytkownikom obecnym i mam nadzieję bardzo licznym przyszłym aby ich problemy zostały właśnie tu rozwiązane. Pomyślności, spełnienia marzeń i realizacji planów. @Picasso A możesz przetłumaczyć to czego się domyślam z profilu Luuka (Twój wpis). Baaaardzo mało cywilizowany język i podziwiam Cię, że się nim również posługujesz. Ja mam nawet trudności z przeczytaniem tego. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Jubilata. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 A możesz przetłumaczyć to czego się domyślam z profilu Luuka (Twój wpis).Baaaardzo mało cywilizowany język i podziwiam Cię, że się nim również posługujesz. Ja mam nawet trudności z przeczytaniem tego. W przekładzie dosłownym brzmiałoby to: "Życzenia płynące z głębi serca". Aczkolwiek jest to standardowa formułka o znaczeniu: "Wszystkiego najlepszego". Akcent końcowy: Schatje = Kochanie. Fonetycznie: "Fon harte hefelisitird" ("o" między "o" + "a", zaś "h" gadłowe, trochę jak charczenie ). Odnośnik do komentarza
Luuk Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 I would like to thank everyone who contributed to the site in 2010 and I wish you all a very good, healthy, successful and happy 2011. Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Stary Rok mija, lecz marzenia zostają, niech one się Wam wszystkie spełniają i z Nowym Rokiem niech los Wam się odmieni, a ogród życia wnet się zazieleni. Odnośnik do komentarza
tata1959 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2011 dla Administratorów tego zacnego Forum oraz Wszystkich Forumowiczów !!! No i oczywiście 100 Lat dla @Luuka i dobrej zabawy do samego rana. Pozdrawiam Serdecznie i pamiętajcie że jutro może być ciężki dzień Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Happy New Year! Odnośnik do komentarza
slawek481 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Troche spóźnione (dopiero wstałem ) ale również życzę Szczęśliwego Nowego Roku Odnośnik do komentarza
mortal Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Życzę wszystkim aby Nowy 2011 Rok był pod każdym względem lepszy, a jeśli nie może być lepszy to przynajmniej nie gorszy od roku 2010 Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2011 życzę wszystkim użytkownikom tegoż forum, przede wszystkim zdrowia bo wszystko inne można kupić... Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Na każdy dzień 2011 Roku życzę, by się spełniły krok po kroku wszystkie Wasze marzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia. te duże i te małe, te mówione głośno lub nie mówione wcale… Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 I ja z oczywistych powodów dołączam się do życzeń noworocznych, wszelkiej pomyślności na ten Nowy Rok. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi