kamillo1119 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam. Mam taki problem iz pojawiły mi sie wszędzie jakies dziwne ikony nie wiem skąd one są oraz wiele folderów mam za mgłą i gdy chce w nie wejsc wyskakuje mi odmowa dostępu co moge zrobic by to usunac wszystko i zrobic tak jak było wczesniej Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Przecież omawialiśmy to: KLIK. Uruchomiłeś OTL, który jako pomoc dla prowadzących przestawia automatycznie opcje Widoku, by pokazać ukryte obiekty. Widzisz teraz pewne rzeczy, bo została wyłączona opcja Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego. Obiekty systemowe: - Pliki desktop.ini: KLIK - "Zablokowane foldery": KLIK. Wejdź do Opcji folderów > Widok > zaznacz Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego. . Odnośnik do komentarza
kamillo1119 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ok zapomniałem dzięki wielkie !Lecz pozostały mi jeszcze 2 problemy mianowicie niektóre ikony ktore chce usunac te ktore sie pojawiły bo jak chce usunac to wyskakuje ze sa uzywane przez system i usunac sie nie da i drugi problem taki że jak włączam komputer mam czarny ekran Award modular bios v.6.00 PG i tam wszystko sie długo ładuje musze czekac pare chwil zeby włączyło sie logo windowsa .Pomoże mi ktos z tym ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi