ewenement Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam czy jest możliwość synchronizacji kalendarza outlooka na dwóch komputerach lub więcej? Na dwóch mam outlook 2010 a na jednym 2007. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Domyślnie Outlook nie posiada takiej funkcji. Przykładowy komercyjny soft realizujący zadanie: CodeTwo Outlook Sync. Czy mogę synchronizować między sobą różne wersje Outlooka?Tak. Dzięki CodeTwo Outlook Sync możliwa jest synchronizacja różnych wersji Outlooka pomiędzy sobą. Program współpracuje z Outlookiem 2013, 2010, 2007 i 2003. Ile komputerów mogę zsynchronizować?CodeTwo Outlook Sync pozwala na synchronizację programu Microsoft Outlook pomiędzy dwoma komputerami połączonymi ze sobą w sieci lokalnej. Jeżeli chcesz dzielić dane Outlooka pomiędzy więcej niż dwoma komputerami, przeczytaj o CodeTwo Public Folders. Poczytaj też te linki: KLIK / KLIK. Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 spoko działa tylko na 2 kompach czy na 3-4 też? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Odpowiedź na to pytanie przecież już cytowałam z FAQ programu, dla większej ilości komputerów jest inny program tej samej firmy: Ile komputerów mogę zsynchronizować?CodeTwo Outlook Sync pozwala na synchronizację programu Microsoft Outlook pomiędzy dwoma komputerami połączonymi ze sobą w sieci lokalnej. Jeżeli chcesz dzielić dane Outlooka pomiędzy więcej niż dwoma komputerami, przeczytaj o CodeTwo Public Folders. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi