rogacz1988 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam dzisiaj podczas latania na internecie norton mi pokazał monit o wykryciu i usunięciu: WS.Viral 1, od tej pory zauważyłem że mam bład w bluetooth (wbudowany w laptop, model Samsung r590), "Błąd: Nie można uruchomić usługi stosu bluetooth", oraz co parę minut komputer jakby "zamiera" na ułamek sekundy Logi: OTL: http://wklej.org/id/447734/ Defogger: http://wklej.org/id/447739/ Security Check: Results of screen317's Security Check version 0.99.7 Windows 7 (UAC is enabled) Internet Explorer 8 `````````````````````````````` Antivirus/Firewall Check: Norton Internet Security WMI entry may not exist for antivirus; attempting automatic update. ``````````````````````````````` Anti-malware/Other Utilities Check: Java 6 Update 23 Out of date Java installed! Adobe Flash Player 10.0.42.34 Adobe Reader X - Polish ```````````````````````````````` Process Check: objlist.exe by Laurent Norton ccSvcHst.exe ``````````End of Log```````````` Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 (edytowane) OTL niepełny, brakuje fragmentu Extras. Dostarcz, bo nie ma tu ani listy softu ani wyciągów z Dziennika. Opcja "Rejestr - skan dodatkowy" ma być ustawiona na "Użyj filtrowania". norton mi pokazał monit o wykryciu i usunięciu: WS.Viral 1 Żadnych dodatkowych szczegółów, żadnych ścieżek dostępu? I czy to na pewno weszło w system a nie było tylko próbą (pomyślnie zatrzymaną) przedostania się? Problem w tym, że nie widzę w raportach żadnych objawów infekcji. Sprawdź jeszcze co powie Kaspersky TDSSKiller. bład w bluetooth (wbudowany w laptop, model Samsung r590), "Błąd: Nie można uruchomić usługi stosu bluetooth", oraz co parę minut komputer jakby "zamiera" na ułamek sekundy Próbowałeś przeinstalować oprogramowanie Bluetooth z nowego instalatora? Czy masz punkt Przywracania systemu sprzed usterki, by móc cofnąć Windows? . Edytowane 31 Stycznia 2011 przez picasso 31.01.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi