gwynblaidd Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 witam, mam problem z komputerem. Czésto sam sié restartuje a po uruchomieniu pojawia sie komunikat taki ja w temacie. Restart najczesciej nastepuje podczas korzystania z internetu. Poniewaz komputer nie jest moj wole poradzic sie was. od czego zaczac? Dodam ze komputer to packard bell ixtreme, system Windows 7 HP 64-bit, procesor Intel Core i5, grafika - NVIDIA GeForce GT220 1024MB. Co po kolei mam robic zeby sprawdzic co jest przyczyna. Aha jeszcze jedno oprogramowanie jest w jezyku holenderskim wiec prosze o instrukcje jak dla "blondynki". z gory dziekuje Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 (edytowane) Skoro były restarty to prawdopodobnie także wytworzzyły się pliki zrzutów pamięci: folder C:\Windows\Minidump oraz plik C:\Windows\Memory.dmp - jeśli masz coś takiego to spakuj to czymś i shostuj na jakiś serwer. Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi