wolfy Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 WitamI mnie dopadła ta cholera, a widziałem że potraficie pomóc, więc piszę. Na dysku przenośnym w jednym z folderów, zamiast podfolderów, znalazłem plik o nazwie USBC i jakieś krzaczki. Temat dosyć ważny bo miałem tam bardzo dużo ważnych danych. Proszę o pomoc, w załącznikach skany z usbfix i OTL. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. UsbFix Scan 1 SIMON-STUDIO.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Zestaw dostarczonych raportów mierny (a OTL nawet niepełny). Dostosuj do zasad działu: KLIK. Obowiązkowe są logi z FRST. A ten USBFix proszę zrobić z opcji Listing a nie Research. Odnośnik do komentarza
wolfy Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam serdecznie ponownie.Chwile to zajęło, ale wrócił temat danych na dysku. Przeczytałem od deski do deski faq i wykonałem niezbędne logi. Załączam pod postem. W razie potrzeby dodatkowych logów, proszę pisać Z góry dziękuje za pomoc.Edit:Cześć, da się coś z tym zrobić? Temat trochę zakopany więc stąd moje pytanie, bo nie wiem czy nie mogę już się pożegnać z tymi danymi? Addition.txt FRST.txt gmer.txt Shortcut.txt UsbFix Listing 2 SIMON-STUDIO.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi