criss20ster Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam. A czy możecie mi powiedzieć posiadam Windows 7 i chce na nim zainstalować win XP ponieważ potrzebuje użyć starszego programu, oczywiście z tego co się zorientować trzeba XP zainstalować na osobnej partycji i tez tak uczynię ale czy z pozycji Windowsa 7 w tym zaradzaniu dyskami mogę sobie podzielić partycje 400GB z czego jest 250 zajęte i reszta wolne ? Czy musiałbym wszystko formatować i dopiero z tej pozycji instalować ? Ponieważ chce uniknąć instalowania tego wszystkiego wiem ze to czasochłonne a system działa mi ładnie. Czekam na pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Majaque Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Zainteresuj się programem VirtualBox, instalowanie drugiego systemu dla jednego programu to strzelanie do muchy z obrzyna Odnośnik do komentarza
criss20ster Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Virtual box nie działa gdyż on nie ma wsparcia sprzetowego i gra mi się nie uruchamia ponieważ on nie widzi grafiki Odnośnik do komentarza
Majaque Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 O jaki program dokładnie chodzi? Jestem na 100% pewien, że zadziała inna opcja niż instalacja dodatkowego systemu. Którą masz wersję Windows 7? Odnośnik do komentarza
criss20ster Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Gra nazywa sie emergency. Tak chciałem wrocic do niej sentyment po latach kiedys fajnie sie w to gralo. Gra jest podajze z 95-98 rok wiec tylko win 95/98/XP , wiec napewno win7 na tym nie pojdzie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi