criss20ster Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam. Nie wiem czy to dobry dział ale mam takie pytanie co sadzicie o tym programie bios agent plus który sugeruje mi ze mam nieaktualnego biosa choć na stronie procenta płyty głównej wersja biosu jest F12 i taka mam zainstalowana i parę innych rzeczy sugeruje ze mam przestarzałe. Czy pozostawić jak jest i nie instalować tego programu ? Przepraszam za nie odpowiedni dział jeśli to nie ten Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Omijaj taki soft szeeerokim łukiem. Wszelkie aktualizacje wykonuj świadomie sam korzystając z konkretnych źródeł (jeżeli nie chcesz mieć problemów). Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 BiosAgent i tak nie zrobi tego za darmo... .jesteś gotowy zapłacić? ;] Dwa, że to nieopłacalna zabawa. Z reguły przydatna w naprawdę starych biosach, gdy chce się dodać funkcje bootowania z CD-romu (tak, niektóre tego nie miały, bo na sztywno przypisywały litery, co w okreslonych przypadkach powodowalo, ze plyty byly inaczej czytane, wydaje mi sie, ze plyty kodowane w standardzie El Torino, czyli bootujace iso, to nie działałaby te, które mają w sobie więcej niż jeden obraz), bootowanie przez sieć czy z usb (to akurat latwo obejsc - np. z pomocą PloP Boot Menager). Także tak wygląda w telegraficznym skrócie.... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi