Adux Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam, Jestem użytkownikiem Windowsa 7 Home Premium, chciałem dodać do swojego windowsa funkcję gpedit.msc (funkcja dostępna tylko dla professional i tego lepszego windowsa),korzystałem z tego poradnika: Zrobiłem wszystko wedle poradnika i teraz podczas startu występuje błąd (windows +R ---> komenda gpedit.msc) http://scr.hu/34ai/wtjfn Wiecie może jak to rozwiązać? Szukałem rozwiązania w internecie, lecz nic nie znalazłem. Z góry dziękuje za pomoc, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jestem użytkownikiem Windowsa 7 Home Premium, chciałem dodać do swojego windowsa funkcję gpedit.msc (funkcja dostępna tylko dla professional i tego lepszego windowsa) Zapomnij o tym i czym prędzej się pozbądź tego kalekiego tworu. To gpedit sztucznie montowane w Home nie działa poprawnie (efemeryczne ścieżki). Obsługa gpedit na Home nie jest możliwa, a te paczki je montujące na Home są wadliwe. Dokładniej opisałam sprawę np. w tym temacie: KLIK. Odnośnik do komentarza
Adux Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Pozbyłem się owego 'śmiecia',tylko zapomiałem odpisać gdy to przeczytałem!Proszę o zamknięciu tematu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi