FlightlessBird Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam od pewnego czasu występuje wyżej wymieniony problem - zaczęło się od pobierania plików ze skrzynki pocztowej, potem doszedł Notatnik, Word i Paint. Nie mogę zapisać nic, pojawia się komunikat "brak dalszych plików". Skanowałam sprzęt spybotem, malware, esetem online - powykrywały tam jakieś drobnostki typu babylon, zdaje się nic szczególnego. Nie mam zielonego pojęcia skąd nagle wziął się ten problem i jak go rozwiązać. Podejrzewam również ingerencję osoby trzeciej w mój laptop - jak to sprawdzić? Samej chyba nie dam rady i trzeba oddać w specjalistyczne ręce? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zrób logi z OTL i FRST https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/ Odnośnik do komentarza
frasis Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Mam podobny problem z zapisywaniem plików. Pojawia się komunikat brak dalszych plików. FRST.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi