picasso Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Logi są w porządku, nie widać uszkodzeń. Ostatni skrypt do FRST. Otwórz Notatnik i wklej w nim: Reg: reg add HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Schedule /v Start /t REG_DWORD /d 0x2 /f DeleteQuarantine: EmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok narzędzia FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix. Nastąpi restart. Dostarcz wynikowy fixlog.txt. nie moge zrobić defragmentacji dysku. Napis : Błąd 1068: Uruchomienie usługi zależnosci lub grupy nie powiodło sie. Jeśli mowa o defragmentacji wbudowanej w system, to wymogiem jest włączona usługa Harmonogramu zadań i prewencyjnie dodałam jej włączenie w skrypcie powyżej. R2 PLFlash DeviceIoControl Service; C:\Windows\system32\IoctlSvc.exe [81920 2006-12-19] (Prolific Technology Inc.) [File not signed] może to jest to? To usługa (niedomyślna zresztą) związana z detekcją urządzeń USB i nie ma związku. I usługa jest uruchomiona (status R = Running). . Odnośnik do komentarza
zombi1555 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wszystko śmiga jak powinno. Napewno leci odemnie dotacja i mam w sumie pytanie czy polecasz jakiś program do ochrony przed adware? Niestety jak mowiłem brata nie da się usunąć ale może da się jakoś staranniej zabezpieczyć pc. Bo sam Comodo i malware antibytes nie dały rade Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nowe logi FRST nie były potrzebne (usuwam), gdyż w nich już brak zmian, tylko plik Fixlog. Wszystko wykonane i kończymy: 1. Skasuj ręcznie pobrany GMER. Usuń używane narzędzia za pomocą DelFix. 2. Wyczyść wszystkie punkty Przywracania systemu i zrób ręcznie nowy punkt z bieżącej dobrej sytuacji: KLIK. 3. Możesz przywrócić COMODO lub co tam wybierzesz. Jeśli zaś chodzi o to: mam w sumie pytanie czy polecasz jakiś program do ochrony przed adware? Niestety jak mowiłem brata nie da się usunąć ale może da się jakoś staranniej zabezpieczyć pc. Do wglądu ten artykuł: KLIK. Podsuń bratu. Napewno leci odemnie dotacja Dzięki! Odnośnik do komentarza
zombi1555 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dziękuje ślicznie za pomoc. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi