rpiotr Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 WitamDziś usuwałem programem Unlocker pewne foldery, dodam że to te z tych z odmową dostępu. Foldery trafiły do kosza, kiedy go opróżniłem dostałem komunikat "Nie można usunąć folderu Dc4 Odmowa dostępu" jednak że ikonki z kosza zniknęły (nie ma ich też jako pików ukrytych). Ikonka kosza sygnalizuje że ten jest pełen, przy próbie opróżnienia wszystkich 6 plików dostaje powyższy komunikat i tutaj tkwi mój problem. Próbowałem CClenerem ale ten wyświetla informację o uszkodzonym koszu, również zamazywanie Eraser-em nic nie pomogło. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje.Posiadam Windows Xp 32 bitowy z SP3. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Pobierz FRST. Otwórz Notatnik i wklej w nim: RemoveDirectory: C:\RECYCLER Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok narzędzia FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix. Dostarcz wynikowy fixlog.txt. Problem Kosza powinien ustąpić. Odnośnik do komentarza
rpiotr Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Pomogło! Bardzo Pani dziękuje załączam log z FRSTa Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Świetnie. Usuń FRST oraz folder C:\FRST z dysku. To tyle. Temat rozwiązany. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi