JuniorExp Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Temat nieaktualny, gdybym mógł to bym skasował, więc proponuję temat (mimo, że wielkim fanem piłki kopanej nie jestem):Jak oceniacie szanse naszej reprezentacji w Eliminacjach do Euro 2016? Czy po powrocie największych gwiazd do kadry Niemiec odbudują tę potęgę z Mundialu i przejadą się po nas wszystkich jak walec? Odnośnik do komentarza
ExEM Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Troszkę szkoda mi tych fanów polski co lecą na mecze z myślą o cudzie nad wisłą ,wgl fenomenem było wygranie ze szkopami ale dali rade mi się wydaje że polska oczywiście mowa o piłce jest amatorem i nie warto wnikać w ten sport . Radzę skupić się na siatkówce piłce ręcznej bo w nich jest polska siła. a co do 2016 o polsce można pomarzyć będą znowu wspominali mistrzostwa świata z 73 czy tam 5 Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Myślę, że mamy szansę powalczyć na Euro 2016. Jak narazie jest całkiem nieźle, choć poziom z ubiegłego roku już trochę spadł. Jestem dobrej nadzieji i myślę, że przynajmniej przejdziemy eliminacje. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Wszystko zapowiada się względnie dobrze. Żeby jeszcze tylko więcej piłkarzy było na poziomie Lewego, to już moglibyśmy o czymś więcej pomarzyć. pożyczki na 30 dni Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 I tak jest nieźle, przykładem może być Szwecja gdzie mieli swego czasu praktycznie tylko Ibrę, który ciągnął grę do przodu. My mamy Lewandowskiego, Krychowiaka, Milika + kilku równie przydatnych, myślę że będzie dobrze Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi