Punisher2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam nie działa mi tworzenie punktu przywracania systemu. Usuwałem starą wersja kaspersky internet security 2011 i defragmentowałem dysk, potem instalowałem nową wersję CF2 i jak chciałem zrobić punkt przywracania systemu to nie dało rady, pojawiało się okienko z białym tylko tłem i nic więcej bądź sam proces tego zadania Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam nie działa mi tworzenie punktu przywracania systemu. Usuwałem starą wersja kaspersky internet security 2011 i defragmentowałem dysk, potem instalowałem nową wersję CF2 i jak chciałem zrobić punkt przywracania systemu to nie dało rady, pojawiało się okienko z białym tylko tłem i nic więcej bądź sam proces tego zadania Odinstaluj całkowicie Kasperskiego i spróbuj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Usuwałem starą wersja kaspersky internet security 2011 (...) pojawiało się okienko z białym tylko tłem i nic więcej Jeśli to występuje po deinstalacji KIS, to prawdopodobne jest iż wyrejestrował pliki skryptowe (które filtruje = KLIK). Rozpocznij od wywołania komend w Start > Uruchom: regsvr32 jscript.dll regsvr32 vbscript.dll Dla pewności zresetuj system. . Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Działa bez restartu, dziękuję Ci za pomoc. Jesteś wielka. A myślałem że w system wdała się infekcja przy deinstalacji KIS Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi