Ichnisun Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 4 września br. kupiłem nowy komputer oraz program Norton Internet Security 2014. Niestety przed zainstalowaniem programu nalepka z kluczmi została zniszczona. Czy jest możliwość odzyskania klucza? Mam paragon i fakturę z zakupu Nortona. Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Zobacz Klik Klik Klik Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Tu pojawia się magiczny zwrot "przed zainstalowaniem programu nalepka z kluczem została zniszczona". Sprawę najlepiej wyjaśnić w supporcie oprogramowania. Zobacz czy w poniedziałek będziesz mógł się z nimi skontaktować. https://support.norton.com/sp/pl/pl/norton-renewal-purchase/current/contact Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jak zainstalowałeś to musiałeś konto Norton Account utworzyć. Jak się zalogujesz na nie to tam są potrzebne informacje. Źle doczytałem :-) zostaje ci kontakt jak Groszek podał z supportem nortona. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi