XxDawidPLxX Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Chciałbym podłączyć kamerkę internetową do Skype`a. Windows Update nie rozpoznaje jej z powodu, że to stary model. Mam płytkę ze sterownikami, zainstalowałem ją, a problem nadal jest. Co robić??? Odnośnik do komentarza
KSU Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dzwoń do wróżki. Jaki system? Jaka kamerka? Im więcęj podasz danych tym szybciej otrzymasz pomoc. Odnośnik do komentarza
XxDawidPLxX Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 System Windows 7 Kamerka jest z firmy Intuix, jest z zestawu voip set (Wygląda jak na screenie) .Wiem, że nie przeszła testu "Windows Logo", czyli prawdopodobnie nie ma jej sterowników w Windows Update. Pomimo, że sterowniki są zainstalowane poprawnie(jestem pewny), to system nie jest w stanie ich wykryć. Czy to może być wina tego, że kamerka jest stara i nie obsługuje "siódemki"??? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi