CrashJack Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tak jak na załącznikach, źle mi youtube wyświetla tylko 2 przeglądarkach, waterfox oraz chrome nie wiem co się mogło stać Odnośnik do komentarza
pierotez Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Tylko sporadycznie czy za każdym razem? U mie wymiana cache [F5] zazwyczaj pomaga. Odnośnik do komentarza
maggreg Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Youtube jak wiele dzisiejszych serwisów przechowuje dane na innych domenach niż główny plik renderujący stronę, jeżeli dostęp do tych domen jest zablokowany to wygląd strony się rozjeżdża, kod nie ma dostępu do danych multimedialnych czy skryptów java a nawet plików css odpowiedzialnych za wygląd strony. Sprawdź, czy nie blokujesz dostępu do domen googla z których korzysta yt w samej przeglądarce, zewnętrznych programa typu peerblock czy na urządzeniach pośredniczących (np maskarada czy blokada host w routerze), także plik host w windows. Przyczyną może też być interpretacja skryptów przez przeglądarki, czy są one w aktualnych wersjach a na skrypty nałożona są jakieś ograniczenia? pzdr Odnośnik do komentarza
CrashJack Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 dzięki problemem było zablokowanie wszystkich thirt party w pluginie LightBeam do WaterFox'a, musiałem wszystkie odblokować, szkoda ;/ ale już wszystko w porządku ;p Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi