Jetson Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Witam. Mam taki problem. Otóż wymieniłem wszystkie podzespoły w komputerze z wyjątkiem dysku twardego, oczywiście niezbędny był format. Na słabszym komputerze korzystałem z Windowsa 7 Ultimate 32 bity, a teraz postanowiłem zainstalować wersję 64 bitową. Po instalacji mocno się zdziwiłem, gdy zobaczyłem ilość miejsca wykorzystanego na dysku C - 25 GB. Po instalacji sterowników płyty głównej, karty graficznej i kilku małych programów ilość zajmowanego miejsca wynosi 27 giga. Gdy chciałem sprawdzić, co takiego tyle zajmuje, okazało się, że programy na dysku zajmują 16.3 Giga, a nie 27.0 jak widać po wejściu w mój komputer. Zobaczcie 2 ostatnie screeny. Tutaj wynik CHKDSK Gdzie moje brakujące 10 Giga? Pozdrawiam i proszę o pomoc. PS: Proszę się nie przejmować małą ilością miejsca na E i D. Aktualnie mam tam powrzucane wszelkie bzdety, które niebawem wyczyszczę. Odnośnik do komentarza
Jetson Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Do usunięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi