Gaston Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 co robić? Mam SE xPerię w Erze i chcąc się połączyć z niektórymi stronami wyskakuje mi taki komunikat jak w temacie, czyli : "411 Length required", jak temu zaradzić? Co zrobić, żeby takie strony chodziły? Przeglądarka blueconnectowa (bo oszczednie pakuje stronki, na czym mi zależy) Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Może to jest właśnie wina tej przeglądarki, nie wszystkie strony są robione pod telefony i jeżeli taka strona musi być wyświetlona w całości to ta przeglądarka tego nie da rady zrobić, może jest gdzieś w opcjach ustawienie wyświetlania stron w pełnym wymiarze, ale to będzie się wiązać oczywiście z kosztami. Odnośnik do komentarza
PhatDerick Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 A próbowałeś kiedyś przeglądarkę Opera Mini? Ona również dobrze kompresuje strony do kilku kilobajtów a nie ma problemu z ich wyświetlaniem. Odnośnik do komentarza
Gaston Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ok, dzieki, inna przegladarka pomogła. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi