fix7 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Witam Jestem świeżo po instalacji systemu,sterowników i postanowiłam stworzyć plik backup systemu. Czy Waszym zdaniem mogę już,to wykonać czy możecie sprawdzić poprzez logi itp. czy wszystko jest w porządku? Pozdrawiam, fix7 Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Sprawdź podgląd zdarzeń pod kątem błędów oraz Menadżer Urządzeń. Jeżeli do tego masz SP1 + wszystkie aktualizacje i stabilny system to powinno być OK. Powinieneś mieć również zainstalowane wszystkie aplikacje. Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Sprawdź podgląd zdarzeń pod kątem błędów oraz Menadżer Urządzeń. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Klik na Widoki niestandardowe - Zdarzenia administracyjne i klikaj na kolejne błędy. W dolnym oknie masz opis. Ja też mam błędy w systemie ale wiem, że nie są istotne np. z powodu błędów aplikacji PerfectDisk (Raxco). Pisałem do nich ale twierdzą, że to wina systemu. W końcu zacząłem to olewać bo soft zachowuje się poprawnie a pruje się o to, że chciałby mi ciągle defragmentować partycje w czasie wolnym. Robię to okresowo i jest OK. Wyłączyłem mu powyższą możliwość. Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Nie znam się na tych błędach nie wiem co znaczą. Jeśli ktoś potrafi albo @wieslaw531 , to załączam w załączniku plik rapor "zdarzeń administracyjnych" . Chcę mieć pewność,że dobrą kopię będę posiadać 111.txt Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ten plik jest mało czytelny. Skopiuj na pulpit katalog C:\Windows\System32\winevt i spakuj go (uwaga pewnie ukryty jako systemowy). Shostuj gdzieś i podaj linka. Nie obiecuję, że odpowiem. Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Proszę. Z góry dziękuje za pomoc. https://www.dropbox.com/s/bm09qowsxjva4lq/f.rar?dl=0 Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Nic groźnego tu nie ma. Działaj. Powodzenia. Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Super! Dziękuje za zainteresowanie tematem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi