zanik Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Problem wygląda następująco. System Win XP 32bit. Zainstalowałem pakiet M Office 2007. Instalacja przebiegła bez problemów i zakończona poprawnie. Próba uruchomienia programu nie działa. Po kliknięciu w ikonę pojawia się klepsydra. Mignie z dwa razy i na tyle. Word nie otwiera sie. Dotyczy to również pozostałych programów z pakietu Office. Reszta programów działa poprawnie. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Dodaj raporty z FRST. Tu są dodatkowe problemy: czynna usługa adware i stary Avast. Odnośnik do komentarza
zanik Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Odinstalowałem Avasta i zrobiłem reinstal Offica. Nadal bez zmian W załączniku logi o które prosiłaś. Pozdrawiam Addition.txt Shortcut.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
zanik Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Picasso, czy zaglądasz tu czasem ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi