Naathim Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Podobny problem zgłaszałem ostatnio na G2G, które oparte jest na tej samej skórce forum. Rozjeżdża się layout podczas przeglądania na Chrome i Operze. Skoro widzę to także tutaj, to jak rozumiem nie jest to kwestia jakichś własnych ustawień, tylko pewnie samego IPB. Na Internet Explorerze i Firefoxie problemu nie ma: Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Dzięki za raport. Bug w skórce skorygowałam. Problem wprowadziły najnowsze twory oparte o silnik Blink 37 (Google Chrome 37 i Opera 24), wcześniejsze wersje nie tworzyły tego efektu. Odnośnik do komentarza
Kcurek Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Z ciekawości, co wywoływało ten błąd? Tzn. jaka właściwość w stylu? Gmerając w konsoli nie zauważyłem rozwiązania... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Chodziło o mimalne poprawki w CSS dotyczące .post_controls. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi