R80 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam, miałem problem z dostępem do program files, próbowałem wszystkiego, najpierw nadałem uprawnienia administratora w cmd komendą net user, następnie je zdjąłem, posiadam konto administratora, pomimo tego nie miałem dostępu do program files, potem pomyślałem o kontroli rodzicielskiej(może tam się coś przestawiło), zmniejszyłem ją do 0 i zrestartowałem komputer, po uruchomieniu mam teraz 2 konta Administrator i to moje(R80), niestety oba wymagają haseł, lecz ja nie ustawiałem nigdy hasła do swojego konta, tym bardziej do konta administratora.. Teraz próbuje coś wskórać poprzez dysk naprawczy Win7 z pendriva, poprzez konsole, ale nawet tam mi nie pokazuje konta R80, jedynie Administrator jako Quest(gość), proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
yamata Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 To że system wymaga hasła, to jeszcze nie znaczy że to prawda. Może po prostu wyświetla domyślny ekran logowania, a hasło ignorujesz i zwyczajnie klikasz enter? Oczywiście jeśli przyczyna nie jest tak banalna, to proponuję wpisać w Google: "hasło administratora w windows 7" I postąpić według jednej z instrukcji. Ponieważ niestety nigdy nie wiadomo, w jakim celu proszący o poradę taki dostęp chce uzyskać, nie napiszę wprost. Po prostu nie wiem, czy na tym forum mi wolno, sorry... Odnośnik do komentarza
R80 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Problem został już rozwiązany. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi