Smrek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam Dziś po włączeniu komputera windows ruszył normalnie aż do chwili kiedy miała być plansza zapraszamy. I wtedy wyskoczył niebieski ekran z błędem: "STOP: C0000221 nieodpowiednia suma kontrolna. Obraz version.dll jest prawdopodobnie uszkodzony. Suma kontrolna nagłówka nie odpowiada obliczonej sumie kontrolnej" Proszę o informację jak to naprawić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
DragonFire Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witaj, tu masz rozwiązanie. Piszą tam o pliku user32.dll, ale u ciebie będzie to plik version.dll, który żeby było zabawniej, możesz ściągnąć stąd. Wystarczy postępować wg wskazówek ze strony Microsoftu. Odnośnik do komentarza
Smrek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witaj, tu masz rozwiązanie. Piszą tam o pliku user32.dll, ale u ciebie będzie to plik version.dll, który żeby było zabawniej, możesz ściągnąć stąd. Wystarczy postępować wg wskazówek ze strony Microsoftu. nie wiem dlaczego w konsoli wywalało błąd "nie można znaleźć określonego pliku lub katalogu" podpiąłem inny dysk z systemem i skopiowałem plik. System podstawowy ruszył. Dzięki serdeczne Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi