nethall Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam, Mam pewien problem na laptopie . Wczoraj przez przypadek niechcący nacisnąłem jakiś klawisz i mi się ekran obrócił o 90 stopni . Naprawiłem to sposobem ctrl + alt + strzałka w górę . I teraz jak zamknę klapę laptopa i po otworzeniu znowu się obraz odwraca o 90 stopni . To samo się dzieje jak wyłączę i włączę laptopa oraz jak włączę jakąś grę i po wyłączeniu gry znowu się obraca obraz . Czytałem po różnych forach jedynie znalazłem odpowiedzi że pomaga ta powyższa metoda ctrl+ alt + strzałka w górę . Kombinowałem wszystko już nawet w ustawieniach NVIDII i nic z tego :/ Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 nie mozesz cofnąć systemu? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Szukaj w ustawieniach panelu NVIDII + PPM na Pulpicie - Personalizacja lub Rozdzielczość ekranu (tam jest wybór orientacji - pozioma / pionowa). Odnośnik do komentarza
mojomr Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 A próbowałeś tego: na pulpicie kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz z menu Rozdzielczość Ekranu. Pojawi się okno rozdzielczości - w polu Orientacja zmień na Pozioma. Odnośnik do komentarza
nethall Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 A próbowałeś tego: na pulpicie kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz z menu Rozdzielczość Ekranu. Pojawi się okno rozdzielczości - w polu Orientacja zmień na Pozioma. Tak szukałem tam również i Orientacja była pozioma jak zmieniłem na pionową to tez nic nie dało Szukaj w ustawieniach panelu NVIDII + PPM na Pulpicie - Personalizacja lub Rozdzielczość ekranu (tam jest wybór orientacji - pozioma / pionowa). To co up@ Jednak przywrócenie systemu do stanu przedwczorajszego zadziałało . Podczas przywracania bałem się że mi projekty GSA pokasuje , ale jednak zostały. jedynie mi aktualizację programu cofnęło . Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi