mateof1 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam uzytkownikow. Posiadam win 8 64bit, po ostatnim normalnym wylaczeniu laptopa system juz nie powstal. PO wlaczeniu zatrzymuje sie na czarnym ekranie z myszka na srodku, nic nie mozna zrobic. Przeskanowalem go frst-em i dorzucam raport ze skanu, moze to cos pomoze. Prosze o pomoc . pozdrawiam. FRST.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Rucek Post usuwam. Przecież w tym przypadku zasady się nie aplikują. Komputer w ogóle się nie uruchamia, a FRST działa z poziomu RE: Boot Mode: Recovery mateof1 Tytuł tematu dopasowuję do problemu. Posiadam win 8 64bit, po ostatnim normalnym wylaczeniu laptopa system juz nie powstal. PO wlaczeniu zatrzymuje sie na czarnym ekranie z myszka na srodku, nic nie mozna zrobic. Przeskanowalem go frst-em i dorzucam raport ze skanu, moze to cos pomoze. Niestety z raportu nic konkretnego nie wynika. Są owszem obiekty adware (w tym dwa sterowniki), ale wątpię, by miały one aż taki wpływ. Są za to punkty Przywracania systemu: ==================== Restore Points ========================= Restore point made on: 2014-08-01 07:09:18 Restore point made on: 2014-08-14 05:23:39 Restore point made on: 2014-08-22 11:42:58 Restore point made on: 2014-08-28 01:14:34 Proponuję cofnąć system przy udziale jednego z nich. . Odnośnik do komentarza
hermesowy Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 spróbuj odłączyć zasilanie i przytrzymać guzik startu przez ok.10-15 sek. Później podłącz zasilanie i normalnie uruchom lapka. Też tak miałem i mi to pomogło. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Rucek Post usuwam. Przecież w tym przypadku zasady się nie aplikują. Komputer w ogóle się nie uruchamia, a FRST działa z poziomu RE: Boot Mode: Recovery ups, mój błąd, nie zajrzałem w plik Odnośnik do komentarza
mateof1 Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Mam jedynie plyte z win 8.1 a chyba musze miec czysta Osemke zeby przywrocicsystem z tego co mi wiadomo no chyba ze jest inaczej? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 mateof1, ja mówię o klasycznym Przywracaniu systemu, a nie o nowych funkcjach Windows 8 (Odśwież komputer + Resetuj ustawienia) czy fabrycznym Recovery producenta, czyli o: Wszystko już posiadasz: płytę, by dostać się do powyższej opcji + dostępne punkty Przywracania zapisane na dysku twardym (spis wcześniej podałam). . Odnośnik do komentarza
mateof1 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Gdy próbuje przywrocic system z plyty z win 8.1 wyskakuje mi komunikat "To use System Restore you must specify which windows instalation restore" Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Porób zdjęcia krok po kroku co i gdzie wybierasz. Odnośnik do komentarza
mateof1 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Dodaje krok po kroku dokumentacje zdjeciowa, moze to cos pomoze Odnośnik do komentarza
mateof1 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 nie posiadam tez opcji wlaczenia komputera w trybie awaryjnym Odnośnik do komentarza
mateof1 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Do zamkniecia. Laptop poszedl na reklamacje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi