Zappa Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Pisze w tym dziale, choć pewnie powinno to byc zamieszczone w tutku dotyczącym FRST. W tym tygodniu robiłem małe porządki w systemie. Żadnej infekcji. Ot, kilka starych usług po odinstalowanych programach i opróżnianie Temp. Jakież było moje zdziwienie, kiedy otworzyłem Firefoxa? Ano takie że wszystkie favikony zakładek poszły z dymem. W związku z powyższym chciałem zapytać Picasso czy może u siebie zaobserwowała takie zjawisko? A moze to bug programu? A może to naturalne? z poważaniem Zappa Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jakież było moje zdziwienie, kiedy otworzyłem Firefoxa? Ano takie że wszystkie favikony zakładek poszły z dymem. Favikony są przetrzymywane w cache Firefox. Komenda czyści cache. Brakujące favikony powinny się uaktualnić z serwera po otworzeniu danej strony. Pisze w tym dziale, choć pewnie powinno to byc zamieszczone w tutku dotyczącym FRST. Polski tutorial nie może być modyfikowany (uzupełniany o rzeczy nieobecne w oryginale) bez pozwolenia autora oryginału. Jest to tłumaczenie i musi być wierne. . Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Brakujące favikony powinny się uaktualnić z serwera po otworzeniu danej strony. Wszystko jasne. Tak myślałem, że to sprawka cache. Polski tutorial nie może być modyfikowany (uzupełniany o rzeczy nieobecne w oryginale) bez pozwolenia autora oryginału. Rozumiem. Prawa autorskie itp. Dziekuje za odpowiedź Zappa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi