gracz Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Witam, tak jak w nazwie tematu - mam wielki, wielki problem. Mam dobry sprzęt, a mimo tego miewam lagi w grach, przy czym też posiadam mało FPS. Zostałem odesłany na to Forum i mam nadzieję, że otrzymam profesjonalną pomoc, która pomoże mi w rozwiązaniu problemu. Miewam klatkowanie w grach takich jak: The Forest, GTA IV, CS:GO, FIFA 14 (tylko przy tym, jak deszcz jest włączony), Battlefield 3, Crysis 1 i 2, Mortal Kombat Complete Edition. Mam lepszy sprzęt niż wymagają tego gry, a i tak mam przycięcia i mało FPS. Proszę o pomoc. Oto mój sprzęt: Windows 7 64-bit Pamięć RAM: 8GB Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 610 2GB Procesor: Intel Core i3-2120 CPU 3.30 GHz Internet: 10 Mb/s Liczę na Waszą pomoc... pomóżcie mi. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza
gracz Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Pomoże mi ktoś? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi