piotreek Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Cześć Ja wysiadłem. Od 15 maja nagle nie instalują się aktualizacje. Usunąłem antywirusa etc..nic..SFC nie znajduje błędów (kiedyś coś naprawiło jednak nie ma logu). Dodatkowo nie można uruchomić chkdsk na dysku C ponieważ po restarcie system kwituje że nie może uzyskać dostępu do wolumenu z powodu pakietu oprogramowania.,narzędzie do sprawdzania gotowości do aktualizacji nie instaluje się..@Picasso help!! Próby naprawy narzędziami Fixit i FIx WU nie przynoszą efektu. System Windows 7 x64..usunałem Dot.NET 4 i reinstalowałem, tak samo zablokowanie Defendera..nic.. @Próbowałem http://www.sevenforums.com/tutorials/91738-windows-update-reset.html pełnego resetu wynik błąd 80071126 Wielkie podziękowania dla Wiesława Pomogło (ale tylko same rename folderów z konsoli odzyskiwania) net stop wuauserv net stop cryptSvc net stop bits net stop msiserver ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old net start wuauserv net start cryptSvc net start bits net start msiserver pause @Wiesław Teraz zostaje rozwiązać problem z chkdsk. Extras.Txt gmer.txt OTL.Txt WindowsUpdate.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi