wieslaw531 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Zostaw jak jest i wymień baterię. Odnośnik do komentarza
pierniczkq Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Z ta baterią to może być problem bo po 1. nie wiem gdzie ona znajduje się na płycie, po 2. nigdy tego nie robiłem i do tego nie jestem elektrykiem czy informatykiem i nie wiem czy poradzę sobie z tą wymianą, po 3. nie widzi mi się teraz wyjmowanie płyty ze środka (m.in. z powodów 1 i 2). Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Poszukaj pomocy. To jest bardzo prosty temat. Pastylka jak w innych urządzeniach. Jeżeli nie wymienisz to system będzie gubił czas, ustawienia BIOS itp. W najgorszym układzie będziesz miał cyrki w systemie. Odnośnik do komentarza
pierniczkq Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 No dobrze, dziękuję za pomoc związaną z instalacją nowego systemu i sterowników. Na tą chwilę wszystko działa, zobaczymy jak zainstaluje jakąś poważniejszą grę komputerową czy wszystko będzie działać poprawnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi