Luuk Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 My dear Picasso, Happy happy birthday!!!!!! Congratulations! Odnośnik do komentarza
Naathim Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Tylko szczęśliwych i pięknych dni. A najwięcej zdrowia! Radek Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Najbardziej życzę skutecznego rozwiązania problemów zdrowotnych. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki za wszystkie życzenia tu, w statusie i na PW! Odnośnik do komentarza
Ted77 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Spóźnione życzenia urodzinowe dla Pani Picasso, aby Pani była dalej tak piękna jak 12 lat temu, kiedy poznałem Panią na forum Searchengines, korzystając z jej nieocenionej pomocy. Dlatego, kiedy w 2010 roku opuściła Pani to forum, było mi bardzo smutno. Dzisiaj, po raz pierwszy zarejestrowałem się na tym forum i z radości ujrzałem Pani zdjęcie. Nic się Pani nie zmieniła od tamtych czasów i niech tak pozostanie. Proszę mi wybaczyć moją śmiałość, ale nie mogłem się powstrzymać aby złożyć życzenia i napisać parę ciepłych słów dla Pani. Serdecznie pozdrawiam. Ted 77, (dawniej Jak7) Edytowane 9 Lutego 2015 przez picasso Dziękuję za życzenia! Temat sklejam z poprzednim. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi