picasso Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Ten log jest źle skonfigurowany. Wyłączyłeś Whitelist dla opcji Internet, a miałeś to zrobić dla zupełnie innych pozycji: dla pól Registry, Services, Drivers odznacz opcję Whitelist Odnośnik do komentarza
SunShine Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Teraz jest ok ? Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
SunShine Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Mam nowe wieści, otóż kiedyś zastosowanie czytsego rozruchu i tamtych ustawień pomogło do momentu aż nie wyłączyłem komputera,ponieważ wszystko potem muliło jak wcześniej. Tak więc postanowiłem zrobić jeszcze raz w taki sam sposób ten rozruch ale efektów brak choćbym nie wiem jak kombinował z ustawieniami i procesami. Dziś zaznaczyłem opcję Normalnego uruchamiania i ku mojemu zdziwieniu wszystko było OK, pewnie się już domyślacie lub nie, ale po ponownym uruchomieniu wszystko zaczęło znowu mulić a ustawienia pozostały bez zmian o.OSam już nie wiem co robić, co jest tego przyczyną, jak i dlaczego :(Raz działało na rozruchu, raz na selektywnym a teraz na normalnym ehh... POMOCY! Odnośnik do komentarza
SunShine Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dobra chyba już ani ja ani wy nic nie wymyślicie na to, tak więc pozostaje mi tylko zrobić jakiegoś formata ;cZ jednej strony to dobre wyjście i tak,ale z drugiej to nie mam jak zachować plików, o zgraniu lub kopii to chyba pomarzyć mogę przy takim zamuleniu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi