Hajasz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Cześć. Czy Wy macie taki sam problem z tym cholernym allegro. Od niedawna nie mogę wejść normalnie w aukcję naciskając link tylko muszę najechać na fotkę, która się powiększa z opisem i tam w link mogę dopiero wejść do jej opisu. Taka sytuacja występuje tylko na Firefox i Chrome. Na IE11 wszystko działa po staremu. Jak to u Was wygląda ? Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Mozesz dać screena jak to wygląda? Ja nie mam żadnych problemów z tym portalem. Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Tak to wygląda. Jest cała strona z aukcjami i aby w którąś z nich wejść muszę najechać myszką na małe zdjęcie, które się powiększa z linkiem do aukcji. Dopiero tam klikając w link wchodzę do aukcji. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Taka sytuacja występuje tylko na Firefox i Chrome Na początek zresetuj Firefoxa. Z menu Pomoc - Informacje dla pomocy technicznej - zresetuj program Firefox. Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Sprawa rozwiązana ale nie do końca. Ad Muncher coś tam namieszał ze stroną allegro i jak go wyłączę to mogę wchodzić bezpośrednio w aukcje. Kiedy go włączam z powrotem problem pojawia się ponownie. Nigdy nic nie grzebałem a Ad Muncher więc nie mam pojęcia co się mogło stać. Czyżby aktualizacja filtrów, która odbywa się co jakiś czas mogła spowodować takie zamieszanie. Da się to jakoś naprawić ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi