bialykaszalot Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam, ostatnie szukałem w internecie strony głównej programu FRST, nigdzie nie mogłem jej znaleźć, a bardzo by mi się przydała gdyż chciałbym zobaczyć zmiany wprowadzane w tym programie. Istnieje taka strona? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Stroną główną FRST jest strona pobierania na BleepingComputer - wyraźnie to oznaczyłam w opisie robienia raportu. Natomiast "changelog", plany na temat narzędzia i ogólna dyskusja z developerem to nie są informacje publiczne, odbywają się na forach dedykowanych walce malware w zamkniętych sekcjach. W tutorialu jest podany link do głównego tematu prowadzonego przez Farbara, w którym jest lista zmian, prośby o nowe funkcje, zgłaszanie błędów etc. Link jest niedostępny dla zwykłych czytelników. Tylko i wyłącznie osoby autoryzowane (zaufane i mające odpowiednie kwalifikacje) mają przywilej uczestniczenia w wątku. Owszem, jestem w tej grupie, lecz nie wolno mi zdradzać szczegółów, przeklejać treści stamtąd etc. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi