jarecki007 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam jak w temacie posiadam skonfigurowane dwa konta w moim Outlooku Z WP i o2 niestety no z o2 jest nieco ważniejsze niż to z WP i to własnie przestało działać już trzeci dzień się męczę z tym na początku to myślałem że jest to problem z portalem i napisałem do nich wiadomość ale nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi sprawdzałem bezpośrednio na skrzynce hmm jak to mogę naprawić dodam jeszcze zdjęcie co mi się ciągle wyświetla: Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Sprawdź dokładnie konfiguracje konta o2. Tu masz wszystkie dane KLIK Odnośnik do komentarza
Tyrol Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kod błędu 0x800CCC18 http://kb.forpsi.pl/article.php?id=321 Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jak kolega wyżej podał potrzebne jest włączenie uwierzytelnienia SSL inaczej nie ruszy i nie odbierze wiadomości ani nie wyśle. W opcjach tego konta musisz zmienić i kliknąć na uwerzytelnienie. Odnośnik do komentarza
jarecki007 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jak kolega wyżej podał potrzebne jest włączenie uwierzytelnienia SSL inaczej nie ruszy i nie odbierze wiadomości ani nie wyśle. W opcjach tego konta musisz zmienić i kliknąć na uwerzytelnienie. Więc tak zacząłem grzebać tam w tych ustawieniach co podaliście i poczta działa ale wszystko odwrotnie w miedzy czasie otrzymałem odp na mojego maila do o2 że mają problemy i przepraszają więc z tego to całe zamieszanie pewnie mi poczta działa na takich ustawieniach: oraz: proszę zobaczyć że Logowanie przy użyciu bezpiecznego uwierzytelnienia hasła mam nie zaznaczone jak tylko to zaznaczę to zaraz poczta nie działa ale to podejrzewam problem w o2 tak jak wyżej pisałem najważniejsze że chodzi no i te SMTP i POP3 zmieniłem a w WP mam na 587 i 110 tutaj na O2 też miałem na 587 i 110 ale po tek dziwnej awarii przestało działać ok dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi