kalama23 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 witam, posiadam acer aspire, po wymianie matrycy pojawił się komunikat brak lub uszkodzony plik hal.dll próbowałem uruchomić z pendriva hirens boot i przy pomocy mini windows xp wkleić ten plik, jednakże nie mam na żadnej z partycji katalogu windows. bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 jednakże nie mam na żadnej z partycji katalogu windows. Powtórz jeszcze raz - nie masz katalogu Windows? Jesteś w stanie dać fotkę jak widzi partycje systemową Hirens? Odnośnik do komentarza
kalama23 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Powtórz jeszcze raz - nie masz katalogu Windows? Jesteś w stanie dać fotkę jak widzi partycje systemową Hirens? nie widzę katalogu windows mam rozebranego tego acera bo podłączyłem dysk za pomocą adaptera do innego kompa, czy z innego komputera mogę też to zrobić? - adapter usb. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 jeśli masz mozliwość podpiąć dysk z acera do innego kompa zrób to. Jak dysk bedzie widoczny wykonaj screeny zawartośći partycji systemowej. Odnośnik do komentarza
kalama23 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 http://img31.otofotki.pl/jq841_2014-08-26_200612.jpg.html widać 3 partycje wszystkie na foto. za dużo edytowałem link powyżej Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Pokaż mi dysk C. Czy dysk lokalny J, to ten z acera? Odnośnik do komentarza
kalama23 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 teraz jak mam wpięty ten dysk z adapterem to dysk C jest z komputera stacjonarnego również D i E dyski interesujące nas to te trzy H J K one są z acera jeszcze raz screen z odkrytymi ukrytymi http://img31.otofotki.pl/ja704_1234.jpg.html Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 dyski interesujące nas to te trzy H J K one są z acera jeszcze raz screen z odkrytymi ukrytymi Ze screna widać że nie ma folderu Windows. Tam są podstawowe pliki systemowe. Bez niego system nie wstanie. Nie ma siły. Masz pliki boootujące ale to na nic. Jeśli są ważne dane na dysku acera rób natychmiast kopie. Potem podaj smart tego dysku z CrystalDiskInfo. Odnośnik do komentarza
kalama23 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 ok dziękuję za pomoc po skopiowaniu danych podam smart. Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 po skopiowaniu danych podam smart. Podaj koniecznie. Rzadko widzę aby znikł cały katalog systemowy. Odnośnik do komentarza
kalama23 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 dysk już w śmieciach, kupiony nowy. śmiga aż miło. jeszcze raz dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi