Adux Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam, Dzisiaj zauważyłem że miejsce na dysku systemowym C: zaczeło znikać,ostatnio było ponad 15 GB wolnego miejsca,a teraz zaledwie 1,18GB. Przed godziną było ponad 3gb,a teraz zostało 1,18 gb wolnego Podejrzewam o zapychaniu dysku proces 'Trustedinstaller.exe', zjadał strasznie dużo pamięci i po zamknięciu go problem ustał,nie zapychał się już dysk.. chciałbym odzyskać utracone miejsce na dysku systemowym,ale nie mam bladego pojęcia co robić.. Przepraszam za chaotyczny post,ale boję się o system i pisałem na szybko. Z góry dziękuje za pomoc, Pozdrawiam Edit: Dodaje gmera bo zapomiałem kompletnie o Tym raporcie, gmer wykazał obecność rookita w 'Game Booster 3',podczas wykonywanai skanu przez gmer usuwałem niepotrzebne pliki z systemu w Tym Game Booster 3,więc to może być fałyszywy alarm. Shortcut.txt FRST.txt Addition.txt OTL.Txt Extras.Txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Przeanalizuj dysk aplikacją SpaceSniffer i zobacz co zajmuje Ci miejsce na dysku. W logach nie ma niczego podejrzanego. Kosmetyka. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej to: :OTL O4 - HKU\.DEFAULT..\RunOnce: [sPReview] "C:\Windows\System32\SPReview\SPReview.exe" /sp:1 /errorfwlink:"hxxp://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=122915" /build:7601 File not found O4 - HKU\S-1-5-18..\RunOnce: [sPReview] "C:\Windows\System32\SPReview\SPReview.exe" /sp:1 /errorfwlink:"hxxp://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=122915" /build:7601 File not found :Reg [HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes] "DefaultScope"=- [HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes] "DefaultScope"=- [HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes] "DefaultScope"=- [HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes] "DefaultScope"=- [HKEY_USERS\S-1-5-21-1644617884-16204230-2921145980-1000\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes] "DefaultScope"=- :Commands [emptytemp] Kliknij w Wykonaj Skrypt. jessi Odnośnik do komentarza
Adux Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Odkryłem przyczyne,dlaczego dysk się zapychał,windows update pobierał aktualizacje.Po wynaniu kosmetyki,komputer się zrestartował i zainstalował aktualizacje,i problem zniknął.Dziękuje bardzo za szybką odpowiedź,temat można zamknąćPozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi