jg7777 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam Nie mogę uruchomić mojego laptopa dell'a.Za pomocą Spy Huntera 4 chciałem usunąc złośliwe malware typu delta itd. po wyczysczeniu uruchomiłem ponownie kompa. Po kilku minutach windows nie wstał i pojawił się błąd. STOP: C0000135 the program can't start because %hs is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. Czy na podstawie Loga z FRST można wnioskować, że to wina Spy Huntera? Bardzo proszę o pomoc. Załączniku raport FRST FRST.txt Odnośnik do komentarza
jg7777 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Czy jest ktoś kto może mi pomoc? Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Czy jest ktoś kto może mi pomoc? Jak widzisz, nie ma tu nikogo, kto potrafiłby Ci pomóc, niestety. (ja też nie!) C:\Windows\System32\userinit.exe IS MISSING <==== ATTENTION!. Brak tego bardzo ważnego pliku Systemowego. jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi