headhunterz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam. Mój problem polega na tym że po uruchomieniu kilku aplikacji wyświetla się komunikat: "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację. W tym momencie mam problem z "Valley Benchmark". System to Windows 7 Home Basic 64 bit System został przeskanowany Kaspersky Anti-Virus i jest wolny od wirusów. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 http://forum.komputerswiat.pl/topic/53441-problem-z-bf4/page__gopid__284073?do=findComment&comment=284073 - Podobny temat z fixem. Nie wiem czy linkowanie innych forów jest dozwolone ale sam czekam na jakąkolwiek odpowiedź już kilka dni i wiem jak to jest ;d Odnośnik do komentarza
headhunterz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Naprawa tego błędu graniczy z cudem dlatego nie mam co liczyć na rozwiązanie z tego co widzę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi