picasso Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 błąd ale się zaktualiwoało i jest ok. I przy aktualizacji Internet Explorer na stroniie microsft mam Aby uaktualnić przeglądarkę, musisz najpierw uaktualnić swój system. Świadczenie wsparcia dla systemu Windows XP i przeglądarki Internet Explorer 8 w Windows XP zakończyło się 8 kwietnia 2014 r. Aby zapewnić sobie dalszą ochronę, uaktualnij komputer już dziś. To nieaktualizowałem Widzę, że Microsoft usunął oficjalny link pobierania IE8. Uruchom Windows Update i sprawdź czy jest oferowany do instalacji. . Odnośnik do komentarza
arczinho Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Sprawdziłem i też wyskakuje, że nie jest kompatybilny z moim systemem. Ewentualnie dostępna ale tylko dla wersji 64-bitowej. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Czy na pewno mowa o Windows Update uruchomionym z poziomu Twojego systemu (link w Menu Start) a nie okrężnie inną drogą? Tu był już system XP, na którym użytkownik był w stanie uzupenić IE8 z Windows Update... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi