mikii Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam, mam problem podczas włączania gry Mont a Blade Waraband . Tak brzmi błąd : Nie znaleziono punktu wejścia procedury ?getDriverCaps@System@FMOD@@QAG?AW4FMOD_RESULT@@HPAIPAH1PAW4FMOD_SPEAKERMODE@@@Z w bibliotece fmodex.dll . Grę zrobiłem w taki sposób : 1. zrzuciłem na pendriva i do siebie na kompa . 2. instalowałem wersję 1.100 3. zainstalowałem najnowszą wersję 1.160 ( wyszła ona jakiś 1 tydzień temu ) 4. Wrzuciłem cracka gry jednoosobowej i w tym momencie gra działa, nie wyskakuje wyżej wymieniony błąd . 5. Wrzuciłem cracka multiplayer, gra przestaje działać i wyskakuje błąd . Co zrobiłem w kierunku, aby działa : Przed formatem : -zainstalowałem rozszerzenie pliku fmodex.dll ( czy coś podobnego, nie znam się na tym ) -reinstalowałem grę około 3-4 razy . -usnąłem plik fmodex.dll i jeszcze raz pobrałem . -zrobiłem jeszcze kilka innych rzeczy, lecz już nie pamiętam dokładnie , siedziałem przy tym około 3-4 h . I w końcu formatowałem komputer , teraz zainstalowałem i dalej nie działa . U kolegi wszystko działa poprawnie . Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc, usiłowałem naprawić ten błąd kilka godzin, ale się nie udało . Aktualnie pobieram wszystkie aktualizacje, może to pomoże. Przy innej grze i innym pliku .dll komuś pomogło . http://forum.pcformat.pl/nie-znaleziono-punktu-wejscia-procedury-loadSTRINGW-w-bibliotece-hccutils-DLL-t Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi